avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 521 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită punere in executare latura civila dintr-o hotarare ...
Discuție deschisă în Executare silită

punere in executare latura civila dintr-o hotarare penala

cum se pune in executare partea legata de despagubiri din cuprinsul unei hotarari penale ramase definitive? se merge la executorul judecatoresc, se investeste cu formula executorie...... ?
Va multumesccc
Cel mai recent răspuns: Ciprian Craciunesc , Avocat 12:24, 20 Martie 2012
Dar daca banii vor fi achitati de bunavoie ce procedura trebuie urmata?Mai trebuie investita hotararea definitiva cu formula executorie? Se incheie un angajament de plata al debitorului la notar? Va multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Învestirea cu formulà executorie a hotararii judecatoresti ContSters158160 ContSters158160 Si in cazul unei hotarari judecatoresti in cadrul unui conflict de munca este necesar acest proces de investire cu formula executorie a hotararii ... (vezi toată discuția)
Investire hotarire judecatoreasca dobro dobro Buna ziua.am ohotarire care nu afost atacata cu recursin termenul legal.cum procedez sa o investesc cu formula definitiva si irevocabila?mentionez ca este o ... (vezi toată discuția)
Investire cu formula executorie adinutza.2008 adinutza.2008 Consiliul local a castigat in instanta rezilierea unui contract de inchiriere. Intreb: dupa aplicarea mentiunii definitiv si irevocabil pe sentinta civila, ... (vezi toată discuția)