avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1053 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... ma intereseaza dacă in cartierul Henri Coanda nu se ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

ma intereseaza dacă in cartierul Henri Coanda nu se potate plati ...

ma intereseaza dc in cartierul henri coanda nu se potate plati cu cardurile de energie si dc nu se da factura pentru utilitati.Femeile de la casierie au spus ca nu se poate plati cu cardurle respective si este un ajutor foarte benefiiiic mai ales pentru persoanele din cartier deoarece marea majoritate avem handicap.
Multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: w_v_w_v , utilizator 23:49, 19 Martie 2023
Nu inteleg ce inseamna factura pentru utilitati. Cand platiti intretinerea va da o chitanta si atat pentru tot.
Cardul de energie poate fi folosit la posta nu la caseria asociatei de proprietari.
Incercatii sa il folositi la plata facturii de electricitate ca e mai simplu. Mergeti cu factura si cardul la posta si acolo puteti achita.
Este problema birocratica intre RAEDPP Constanța si furnizorul de utilitati
aici nu se dau facturi si a spus ca nu se poate plati cu cardul acesta.Sunt f multe pers care au primit cardurile si ne a spus ca nu putem plati iar acesta este un ajutor extraordinar de mare ptr noi .Marea majoritate suntem pers cu dizabilitati.
PAI SI O SA SE REZOLVE?
Doamna cititi va rugam aici:

www.avocatnet.ro/forum/discu...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua! În legătură cu cardul pentru energie și utilități, ... Petrea Roxana Petrea Roxana Bună ziua! În legătură cu cardul pentru energie și utilități, la adresa unde locuiește mama mea mai locuieste fratele și soția acestuia. Tot 3 ... (vezi toată discuția)
Inregistrare plata facturi ii vs contract comodat kity2008 kity2008 Buna ziua, ..putin ajutor va rog?! Sunt inregistrata cu un o Inteprindere Individuala si sediul il am in apartamentul parintilor, din moment ce nu sunt eu ... (vezi toată discuția)
Buna seara!eu sunt proprietara garsonierei in care locuieste mama ... Paula- Paula Paula- Paula Buna seara!Eu sunt propietara garsonierei in care locuieste mama mea,ea avand drept de habitat pana la sfarsitul vietii ei..Ea locuieste pe perioada iernii la ... (vezi toată discuția)