avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 998 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna seara, S-a mai pus această întrebare pe aici ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna seara, S-a mai pus această întrebare pe aici dar.nu au ...

Buna seara,
S-a mai pus această întrebare pe aici dar.nu au fost răspunsuri concrete.
.așadar daca locuiesc la etaj mansardabil( asa scrie in contractul de vanzare cumparare ) desi acest etaj este de fapt ,etaj 3 si deasupra un pod,care nu există în acte,în cartea tehnica a imobilului ,în cartea funciară...este considerat acest pod comun? De fapt dezvoltatorul avea autorizație de construcție pe P+2 +mansarda.
Cine a fost in situatia asta ma.poate ajuta cu o clarificare?
Mulțumesc
Cel mai recent răspuns: Racal , utilizator 08:49, 19 Martie 2023
De fapt ,ce ma intereseaza pe mine mai exact..eu nu vreau acte pe acest pod..nu vreau sa devin proprietar. Nu ma interesează acest aspect ! Ideea este ca datorita facturilor f mari la gaze,am hotarat sa izolam termic ,lucrare efectuată pe chetuiala proprie,locatarii au refuzat categoric,spunand ca nu e treaba lor...dar vin sa depiziteze diverse lucruri in pod peste lucrarea de izolare efectuată de către noi...spunând ca au au acest drept deși în acte nu este stipulată nici o cota parte din acest pod inexistent!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pod bloc ContSters225393 ContSters225393 Auna ziua! Locuiesc intr-un bloc cu p+5+m,podul nu este prins in autorizatia de constructie si nici in intabulare,adica podul din acte nu i revine ... (vezi toată discuția)
Mansardarea PD PD Buna dimineata, Vreau sa va intreb care mai sunt conditiile de mansardare a cladirilor cu 4 etaje in vederea reabilitarii termice a imobilelor. Cati locatari ... (vezi toată discuția)
Boxe in podul blocului BogdanBubu BogdanBubu Buna ziua. Recent am cumparat un apartament intr-un bloc nou, apt. aflandu-se la etajul 5/5 al blocului. In actele imobilului etajul 5 figureaza ca si ... (vezi toată discuția)