avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 808 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Daca angajatorul meu îmi plătește acum 2250 lei pe ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Daca angajatorul meu îmi plătește acum 2250 lei pe lună dacă ...

Daca angajatorul meu îmi plătește acum 2250 lei pe lună dacă mă pensionez cu 4 ore îmi va plăti jumătate din aceasta suma?Cum se calculează?Menționez că sunt persoana cu dizabilitate.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:22, 19 Martie 2023
Salariul se va raporta la durata timpului de munca.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Salariul minim net pentru normă redusă bună ziua, îmi poate ... Loredana080 Loredana080 Salariul minim net pentru normă redusă . Bună ziua, îmi poate spune cineva care este salariul minim net pentru normă redusă, de 4 sau 6 ore pe zi? (vezi toată discuția)
Contributii sociale obligatorii pentru angajatori salariati norma partiala NegoitaMaria NegoitaMaria As dori sa aflu daca, pentru o persoana pensionata de boala gradul III cu drept de munca de 4 ore , se platesc din luna august 2017 contributii sociale ... (vezi toată discuția)
Vechimea in munca pentru perioada angajarii cu jumatate de norma ilius olariu mircea ilius olariu mircea Va rog sa ma lamuriti asupra unui aspect al activitatii mele din ultimii ani. Am fost pensionat de boala in urma unei operatii de hernie de disc cu pareza, in ... (vezi toată discuția)