avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 608 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Buna ziua. Sunt căsătorită de 22 de ani cu soțul ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Buna ziua. Sunt căsătorită de 22 de ani cu soțul meu și ...

Buna ziua. Sunt căsătorită de 22 de ani cu soțul meu și locuim impreuna cu părinții mei. Eu nu prea am lucrat in acești ani decât foarte puțin. Soțul meu a contribuit financiar la renovarea casei și la întreținerea mea și a copilului nostru. Întrebarea mea este dacă in urma unui divorț posibil cam ce pretenții ar avea soțul de la mine. Va Multumesc!
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 16:59, 19 Martie 2023
Nu prea are ce pretenții sa aibă.
Daca vrea ceva ar trebui sa se judece cu socrii.

Daca deschide proces și îl pierde va plăti avocatul dvs. daca veti avea avocat plătit.
Deci, ati recupera banii dati la avocat.

București 2023

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna seara. sunt căsătorită timp de 24 de ani cu soțul meu. ... MelaMela MelaMela Buna seara. Sunt căsătorită timp de 24 de ani cu soțul meu. Locuim împreuna cu părinții mei, casa e pe numele tatălui meu. De ceva timp avem probleme ... (vezi toată discuția)
Partaj la divort, recuperare cheltuieli amenajari apartament, custodie minor sanda-popovici sanda-popovici Buna ziua, Urmeaza sa divortez si as dori sa aflu cateva informatii in legatura cu partajul. Locuiesc din septembrie 2009 in casa sotului meu pe care a ... (vezi toată discuția)
Ce inseamna certificat de rol pentru o locuinta doar pe numele unuia dintre soti atunci cand sunt ambii participanti ? rony radu rony radu Buna ziua, Ma numesc Roni Radu,locuiesc in Bucuresti,am construit o casa in Ploiesti,pe terenul obtinut printr-un contract de vanzare cumparare pe numele ... (vezi toată discuția)