avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 953 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua, Mi-am încetat activitatea la actualul loc ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua, Mi-am încetat activitatea la actualul loc de munca, ...

Buna ziua,

Mi-am încetat activitatea la actualul loc de munca, iar pe adeverința de vechime este specificat ‘vechime in munca și in specialitatea studiilor…’, deși eu am alte studii fata de munca Office desfășurată, dar sunt studii superioare cu mulți ani in urma.
Am verificat și alte Adeverințe de vechime și nu este specificat acest aspect, nici in CIM nu scrie de studii medii/superioare. Ma interesează sa aflu cum am fost încadrată la celelalte joburi, pentru ca mi s-a cerut la un potențial loc de munca vechime pe studii superioare.

Cum pot afla cum am fost încadrată ca studii- medii sau superioare la celelalte locuri de munca, dacă pr adeverințele de vechime nu este specificat?

Mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 13:07, 20 Martie 2023
Postati functiile avute , cele mentionate in c.m. sau adeverintele de vechime .
Buna ziua,
De exemplu ‘cod COR 334303- Asistent Manager’, in unele CIM-uri așa este trecut, in altele este trecută ‘Asistent Manager conform COR’, și atât, dar este aceeași funcție in toate CIM-urile, Asistent Manager.

Sau operator date, cod COR 423302.

Mulțumesc!
Acestea sunt functii pentru care se necesita studii medii...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incadrare persoana in functia de secretar in asociatie cu studii ... Laura_Lau Laura_Lau Ce cod COR pot folosi pentru a incadra o persoana in functia de secretar cu studii superioare intr-o asociatie intercomunitara? Multumesc (vezi toată discuția)
Buna ziua. la o unitate de invatamant preuniversitar de stat ... iuli_coada05 iuli_coada05 Buna ziua. La o unitate de invatamant preuniversitar de stat pentru postul de administrator patrimoniu se cer studii superioare tehnice sau econmice si ... (vezi toată discuția)
Daca poate cineva sa ma lamureasca lavi_marcos lavi_marcos sunt angajata de 1 an si 3 luni la o firma particulara care comercializeaza profile pvc. nu am studii superioare si nici macar medii, am terminat sc. ... (vezi toată discuția)