avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 477 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Cod COR Buna ziua. Se da urmatoarea speta – ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Cod COR Buna ziua. Se da urmatoarea speta – angajat functie asistent ...

Buna ziua.
Se da urmatoarea speta – angajat functie asistent manager cod COR 334303 ( cod pentru studii MEDII) , cu fisa a postului specificat la nivelul studiilor – studii superioare, este corect codul COR? Avand nevoie sa demonstrez vechimea in munca cu studii SUPERIOARE , nu pot… Ce pot face in acest caz, in afara unuei eventuale modificarii a functiei…, pot da firma in judecata?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:38, 11 Septembrie 2024
Pentru ce sa acționați societatea în judecata?
Eu acum am nevoie sa dovedesc vechimea în munca cu studii superioare și nu pot, mi au cerut studii superioare pentru post , dar contractul este făcut pentru studii medii, nu am știut până acum acest lucru....

Cornel Vasile a scris:

Pentru ce sa acționați societatea în judecata?

Nu prea aveti ce face. Angajatorul nu poate fi obligat sa faca ceva retroactiv.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incadrare persoana in functia de secretar in asociatie cu studii ... Laura_Lau Laura_Lau Ce cod COR pot folosi pentru a incadra o persoana in functia de secretar cu studii superioare intr-o asociatie intercomunitara? Multumesc (vezi toată discuția)
Buna ziua, mi-am încetat activitatea la actualul loc de munca, ... liveomars liveomars Buna ziua, Mi-am încetat activitatea la actualul loc de munca, iar pe adeverința de vechime este specificat ‘vechime in munca și in specialitatea ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. la o unitate de invatamant preuniversitar de stat ... iuli_coada05 iuli_coada05 Buna ziua. La o unitate de invatamant preuniversitar de stat pentru postul de administrator patrimoniu se cer studii superioare tehnice sau econmice si ... (vezi toată discuția)