avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1186 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Buna seara. Am primit cu 2 zile in urma instiintare ca ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Buna seara. Am primit cu 2 zile in urma instiintare ca am fost ...

Buna seara. Am primit cu 2 zile in urma instiintare ca am fost data in judecata pentru neplata unor facturi Vodafone din 2019. Pot plati acum acea restanta? Si daca da, cu dovada platii fac intampinare iar litigiul in instanta va inceta , sau ce trebuie sa fac ? Multumesc
Cel mai recent răspuns: Adrian Horatiu , utilizator 11:59, 23 Martie 2023
Achitati integralsuma consemnata in instiintarev si depuneti la instanta document justificativ
Instanta de judecata in baza documentului justifiativ ,va dispune clasarea cauzei ca neavand obiect
Buna ziua, intai ar trebui sa verificati daca datoria nu este prescrisa. Apoi daca vreti sa platiti, atasati dovada platii la dosar si solicitati respingerea actiunii ca ramasa fara obiect.
Multumesc foarte mult. Am incercat sa platesc la Vodafone dar mi s-a spus ca la ei nu pot plati! atunci unde?!
Probabil au vandut un pachet de "datorii" catre o firma de recuperatori gen Krug... Mergeti la arhiva instantei unde ati fost chemat in judecata si cereti sa vedeti dosarul si o sa vedeti cine e reclamatul.
Sa aveti CI la dvs. si verificati inainte programul cu publicul al respectivei arhive.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dosar de dauna pentru o restanta la credit bancar cu actionare in judecata anakamelia anakamelia Buna ziua. Va supun atentiei urmatorul caz si va rog sa-mi dati o mana de ajutor. Am primit citatie pentru un dosar de dauna in legatura cu o restanta la un ... (vezi toată discuția)
Intampinare monalisaalina monalisaalina Ce se intampla daca reclamantul nu a primit o copie dupa intampinarea depusa de parat?prima data a amanat procesul,o sa ii de-a de la arhiva o copie oricand va ... (vezi toată discuția)
Am avut un proces cu kruk, pe care l am castigat. judecatorul ... Cosminaj Cosminaj Am avut un proces cu Kruk, pe care l am castigat. Judecatorul nu s a pronuntat in niciun fel pe cheltuieli.Care credeti ca este motivul? Este posibil ca ... (vezi toată discuția)