avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 824 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... O prietena de a mea are 4 copii nu se mai înțelege ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

O prietena de a mea are 4 copii nu se mai înțelege cu bărbatul ...

O prietena de a mea are 4 copii nu se mai înțelege cu bărbatu ei mia zis ca chinuie barbaso copii și vrea sa i dea spre adopție trebuie semnătura la ambi parinti sau poate doar semnătura ei
Cel mai recent răspuns: Manuela Rășină , administrator 05:31, 21 Martie 2023
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Logic ca trebuie semnatura ambilor parinti.Dar de ce sa-i dea spre adoptie?Nu poate divorta si sa-si creasca copiii?Copiii nu au nicio vina ca nu se mai inteleg parintii.Sa-i smulgi din familie si sa-i dai spre adoptie cine stie cui,este peste puterea mea de intelegere.

Alexandrarares a scris:

Nu are nicio vina copii dar dacă da divorț copii poate rămâne 2 la el și doi la ia
Spuneți că bărbatul chinuie copiii, oare de ce se gândește să îi lase doi? Care e situația familiei de vrea să scape doar ea de bărbat? Mama lucrează undeva?

Să meargă la primărie la Direcția de Asistență Socială și să spună ce probleme are, poate primește ajutor. Sau să caute un ONG, sunt destul de multe care ajută mamele și copiii abuzați să înceapă o viață nouă.
Dați mai multe amănunte că poate reușim să vă dăm cu totul alte soluții decât abandonarea copiilor.
I injura în toate felurile pe fata lui de 8 ani o face în toate felurile i lasa fără mâncare bea ea nu lucrează
Încercați aici:

Agenția Națională pentru Egalitatea de Șanse între Femei și Bărbați a pus la dispoziția victimelor violenței domestice o linie telefonică gratuită, cu un număr unic de contact, 0800.500.333, pentru a semnala situații de violență domestică, trafic de persoane, discriminare de gen sau discriminare multiplă, reglementat de Legea nr. 217/2003 pentru prevenirea și combaterea violenței în familie. Acest serviciu este asigurat 24/24 ore, 7/7 zile. Numărul este apelabil gratuit din orice rețea cu acoperire națională.

Apelul la linia telefonică pentru ajutor specializat (helpline) poate fi făcut de către potențiala victimă/victimă a violentei domestice, a traficului de persoane, a discriminării de gen sau a discriminării multiple, un părinte sau un alt membru al familiei, o persoană din cadrul rudelor/ afinilor, un vecin sau un cunoscut al familiei, fie de un martor sau de o altă persoană care știe de existența unui caz din această categorie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incredintarea copilului minor catre un "tert" cadriancosmin cadriancosmin Buna seara, Situatie: X(Barbatul) si Y(Femeia) traiesc in concubinaj, iau nastere 2 copii (in prezent minori).Fetita 5 ani, baiatul 2 ani. Femeia pleaca de ... (vezi toată discuția)
Divort ionutz_carlos ionutz_carlos intr-o casatorie ,barbatul plecat de 1 an de zile de acasa ar putea avea castig de cauza la divort asupra copiilor? (vezi toată discuția)
Este acesta abandon de familie? viorelfilip viorelfilip Buna ziua. Situatia mea este una destul de delicata.Sunt casatorit din 2008 si am doi copii minori.De aproximativ un an certurile cu sotia au ajuns la cote ... (vezi toată discuția)