avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 874 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Contract CAS 1% pentru gravide
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Contract CAS 1% pentru gravide

Buna ziua.Ma puteti ajuta cu o lamurire va rog? Eu as dori sa fac un contract cu CAS-ul pentru a ma asigura individual pentru concediul medical,gavida fiind, acel contract in care trebuie sa platesc 1% din minunul unui salar pe economie.. Intrebarea mea ar fi.....daca eu voi face acest contract si voi primi acei bani dupa ce nasc, sotul meu va mai putea primi ajutorul de insertie? El este angajat si nu stiu daca se pot sa fac si eu acel contract si in acelasi timp si el sa primeasca ajutorul de insertie. Va multumesc pentru raspunsuri

Alte discuții în legătură

Pot beneficia de indemnizatie de maternitate sau ajutor de somaj? stefy82 stefy82 Buna dimineata As vrea sa stiu daca pot beneficia de indemnizatie de maternitate si in ce conditii sau ajutor de somaj daca nu mai lucrez de 14 luni, sunt ... (vezi toată discuția)
Intrebari legate de indemnizatie arianas arianas buna ziua.Am o serie de intrebari la care mi-as dori sa pot gasi raspunsuri.V-am scris in speranta ca ma puteti ajuta.In aprilie 2008 am nascut o fetita si nu ... (vezi toată discuția)
Concediu maternitate mama cu pfa si contract de munca ricosmin ricosmin Stiu ca s-a mai discutat pe acest subiect, insa nu am gasit exact raspunsul la nelamurirea mea. Am fost plimbat pe drumuri, de la primarie la asistenta ... (vezi toată discuția)