avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1031 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Bună ziua am și eu o întrebare la dv am ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Bună ziua am și eu o întrebare la dv am achiziționat un autoturism ...

Bună ziua am și eu o întrebare la dv am achiziționat un autoturism în data de 11/03/2023 am primit certificatul fiscal iar eu acum am schimbat domiciliul în al județ .Întrebare mea este mai este valabil contractul de vânzare-cumpărare și certificatul fiscal dacă nu mai corespunde cu adresa din buletin?mulțumesc anticipat cu respect
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 21:55, 20 Martie 2023
Sunt valabile documentele care dovedesc locul si data achizitiei

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună dimineața am și eu o întrebare la dv am achiziționat ... tolea mioara tolea mioara Bună dimineața am și eu o întrebare la dv am achiziționat o mașină cu act de vânzare-cumpărare pe data de 10/03/2023 care după verificare la RAR nu ... (vezi toată discuția)
Contract de vanzare cumparare auto virgilparcalabu virgilparcalabu Buna ziua, in decembrie 2019 am achizitionat un autoturism de la o firma care se ocupa cu comercializareade autorurisme. Contractul de vanzare-cumparare are ... (vezi toată discuția)
Loc de parcare in bucuresti si resedinta in alta localitate adelina_c adelina_c Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu o solutie pentru urmatoarea speta: Anul trecut am achizitionat un apartament in Bucuresti, sector 3 insa nu am schimbat ... (vezi toată discuția)