avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 691 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Luare in spatiu cetateni straini
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Luare in spatiu cetateni straini

buna ziua: ce risc presupune pentru proprietar luarea in spatiu a unui cetatean din Republica Moldova pentru eliberarea buletin de indentitate in Bucuresti. Multumesc!
Cel mai recent răspuns: georgiana.td , utilizator 08:49, 22 Martie 2023
Eliberarea actelor de identitate pentru cetatenii moldoveni se face cu verificare in teren; daca se constata ca acesta nu locuieste efctiv la adresa, va puteti astepta eventual la o acuzatie de fals in declaratii...si nu numai. Este cunoscut ca cei care iau in spatiu cetatenii din Republica Moldova o fac pentru anumite foloase materiale, asa ca ar fi bine sa va ganditi de doua ori inainte.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cetățean moldovean-unde preschimb buletinul după căsătoria ... Adevar2 Adevar2 Cetățean moldovean-unde preschimb buletinul după căsătoria cu un român și de ce acte am nevoie. Buna ziua!Am cunoscut un român pe internet și am ... (vezi toată discuția)
Buna seara, pot sa iau in spatiu pe cineva doar pt un an sa isi ... GoeMarius GoeMarius Buna seara, Pot sa iau in spatiu pe cineva doar pt un an sa isi faca buletin provizoriu? Este din Chisinau si a avut o carte de identitate provizorie care ... (vezi toată discuția)
Conditii obtinere buletin Tatiana111 Tatiana111 Buna ziua, tatal meu are cetatenie dubla, a obtinut cetatenia romana de putin timp. Vrea sa-si faca buletin de Romania la mine in apartament. A depus toate ... (vezi toată discuția)