avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 706 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Buna seara!daca angajatorul refuza sa îmi completeze ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Buna seara!daca angajatorul refuza sa îmi completeze anexa 2 ...

Buna seara!daca angajatorul refuza sa îmi completeze anexa 2 pt dosarul de stimulent ce pot face?ms!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:06, 21 Martie 2023
Sesizati ITM-ul si AJPIS-ul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua!anexa 2 pt indemnizatia de crestere copil cum trebuie ... Iulia9222 Iulia9222 Buna ziua!anexa 2 pt indemnizatia de crestere copil cum trebuie completata daca am fost si in somaj si de catre cine??multumrsc (vezi toată discuția)
Buna ziua, urmeaza sa nasc si am cerut ultimului angajator sa ... Bianc1988 Bianc1988 Buna ziua, Urmeaza sa nasc si am cerut ultimului angajator sa imi completeze Anexa nr 2 pentru dosarul de indemnizatie. Specific ca eu nu lucrez in momentul ... (vezi toată discuția)
Reîntoarcere la servici din ccc Briana2016 Briana2016 Buna ziua!!! Doresc sa ma intorc din ccc la servici pt a beneficia de stimulentul de inserție însă administratorul firmei refuza sa îmi deschidă ... (vezi toată discuția)