avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 510 soluții astăzi

Joi, 10 aprilie, are loc evenimentul: Diurne 2025 - Regimul fiscal și juridic al indemnizațiilor pentru munca în deplasare. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Transformare CIM in perioada nedeterminata
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Transformare CIM in perioada nedeterminata

Un angajat pe perioada determinata, participa si este admis la concursul pentru ocuparea unui post vacant in cadrul aceleiasi institutii. Putem modifica prin Act Aditional CIM existent in ceea ce priveste durata contractului, functia, salariul, atributiile postului si o noua perioada de proba?
Multumesc.
Ultima modificare: Marți, 21 Martie 2023
gina68, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 13:56, 21 Martie 2023
Puteti modifica prin Act Aditional CIM existent in ceea ce priveste durata contractului, functia, salariul, atributiile postului si o noua perioada de proba , numai daca este o alta functie.
Va ocupa un alt post cu aceeasi functie de grad profesional superior celei detinute in prezent .
E cam la limita legii perioada de proba.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Interpretare art. 85 din codul muncii gigi.ghiga gigi.ghiga Art. 85 din codul muncii poate fi interpretat ca temi legal pentru schimbarea naturii contractului individual de munca din perioada determinata in perioada ... (vezi toată discuția)
Promovare mosneag gabriela mosneag gabriela Am terminat in 2009 facultatea de stiinte juridice si administrative Brasov in specializarea administratie publica,in prezent sunt angajata in cadrul unui ... (vezi toată discuția)
Avansare pe un grad "imediat superior"sau recrutare pe un grad " superior" barbutmar barbutmar Buna ziua, Sunt functionar public in cadrul administratiei publice locale incepand cu anul 2005.Postul pe care am sustinut consurs si am fost admis- consilier ... (vezi toată discuția)