avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 759 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Buna ziua! In urma unui control fiscal am primit o ...
Discuție deschisă în Executare silită

Buna ziua! In urma unui control fiscal am primit o amenda, am ...

Buna ziua! In urma unui control fiscal am primit o amenda, am o contestatie depusa in cadrul institutiei si un plan de esalonare aprobat . As putea sa cer o suspendare a platilor pana solutionez contestatia?
Ultima modificare: Marți, 21 Martie 2023
Irina gabriela1982, utilizator

Alte discuții în legătură

Important, vă rog un sfat! executare în contestație! bună ziua! am depus o contestație ... Andaioana2018 Andaioana2018 Executare în contestație! Bună ziua! Am depus o contestație pentru decizia de impunere de la taxe și impozite, dar și o cerere de eșalonare a debitelor ... (vezi toată discuția)
Control garda ppscaurel ppscaurel buna ziua.am o problema.poate ma puteti ajuta dumneavoastra.detin un magazin alimentar mic sau chiar foarte modest,iar acum cateva zile am avut control de la ... (vezi toată discuția)
Administratia finantelor publice mi-a blocat conturile din banci bms bms Va salut. Am nevoie URGENT de un sfat. Administratia Financiara mi-a blocat toate conturile.Personal n-am primit nici o instiintare, dar cand m-am dus sa ma ... (vezi toată discuția)