avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 580 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua, Un angajat a avut intr-o luna 8 ore ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua, Un angajat a avut intr-o luna 8 ore suplimentare pentru ...

Buna ziua,
Un angajat a avut intr-o luna 8 ore suplimentare pentru care i s-au acordat ore libere platite - practic o zi.
Care este modalitatea de calcul a acestor ore libere platite?
Multumesc,
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 10:46, 21 Martie 2023
Aceeasi ca si pentru o zi lucrata normal.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua! am urmatoarea situatie, poate mai este cineva in cauza. ... DENYYY DENYYY Buna ziua! Am urmatoarea situatie, poate mai este cineva in cauza. Un angajat - ajutor de bucatar - angajat din aprilie 2021-iulie 2024- a lucrat o zi da si ... (vezi toată discuția)
Recuperare prejudiciu mircea_ghe84 mircea_ghe84 Va salut! Am intampinat o problema la unitatea unde lucrez. S-a facut urmatoarea eroare la biroul resurse umane: unui angajat care are prin lege program de 7 ... (vezi toată discuția)
Ore lucrate in weekend cristinast cristinast ore lucrate in weekend buna ziua, va rog frumos sa-mi spuneti cum ar trebui sa procedez in urmatoarea situatie: intr-0 luna cu 160 de ore lucratoare un ... (vezi toată discuția)