avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 487 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... suspendare carnet 30 zile
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

suspendare carnet 30 zile

buna ziua.ieri mi-a fost suspendat permisul de conducere pentru 30 de zile pentru neacorade de prioritate la o trecere cu pietoni (zic ei).am refuzat sa semnez procesul verbal pentru ca nu s-a intamplat cum au scris ei acolo eu aflandu-ma cu masina pe banda 2 ,jumatate de masina trecuse trecerea de pietoni cand acel pieton a calcat marcajul pietonal.eu eram in masina cu inca 2 prieteni care au vazut exact ce s-a intamplat.as avea si eu 2 intrebari...are rost sa ii actionez in judecata?...si daca nu am primit dovada cu care pot merge 15 zile pana la sosirea procesuli verbal,de unde o pot lua?
Ultima modificare: Luni, 25 Ianuarie 2010
renato00, utilizator
Cel mai recent răspuns: Radu Gabrian , Mediator 12:22, 27 Ianuarie 2010
~ Conținut șters la cerere ~
Daca puteti dovedi cu acte si martori cele afirmate,formulati o contestatie impotriva procesului verbal,in termen de 15 zile de la comunicarea acestuia la domiciliul dvs.
Eu cred ca sanctiunea este scurta si va trece repede ,mai ales avand in vedere vremea de afara.
trebuie sa mai dai examen sau nu?
La o luna suspendare nu se mai da examen.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Permis suspendat geokx2u geokx2u Buna ziua, astazi 21.06.2010 mi-a fost suspendat permisul pe o luna de zile pentru neacordarea prioritatii la trecerea de pietoni:sorry:. Doresc sa mentionez ... (vezi toată discuția)
Suspendare permis de conducere - neacordare prioritate claudio88 claudio88 Bună ziua ! Aseară mi-a fost reținut permisul de conducere pentru 30 de zile plus amendă în valoare de 140 RON pentru neacordare de prioritate la ... (vezi toată discuția)
Neacordare prioritate la trecerea de pietoni - amenda, plangere, proba testimoniala elena_the_one elena_the_one Buna ziua, as vrea si eu o lamurire. Ieri, in jurul orei 16.15, am fost oprita in trafic de catre un domn politist, anuntandu-ma ca nu am acordat prioritate ... (vezi toată discuția)