avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1111 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua, domeniul constructii intrebare -in ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua, domeniul constructii intrebare -in jud.ILFOV ,la constructia ...

Buna ziua,
domeniulconstructii
intrebare -in jud.ILFOV ,la constructia unei locuinte tip PARTER ,suprafata construita 140mp,teren 480 mp,este necesara cartea tehnica a constructie la finalizare si implicit existenta unui diriginte de santier pe durata executiei.in caz contrar cine raspunde si garanteaza calitatea lucrarilor ,in special cele de rezistenta si mai ales cine raspunde .

Alte discuții în legătură

Teren mai mic decat in acte - achizitionat cu credit bancar radu2017 radu2017 Buna seara! Ma confrunt cu urmatoarea situatie; am achizitionat un teren cu credit imobiliar si am solicitat si primit acordul bancii pentru a construi o casa ... (vezi toată discuția)
Construirea de casa cu creditul prima casa monicaf monicaf cine ma ajuta si pe mine cu mai multe informatii referitoare la construirea unei case prin programul prima casa?de ce acte am nevoie si daca stie cineva daca ... (vezi toată discuția)
Obligativitatea semnarii pv de receptie finala a unei case de catre un diriginte de santier clau1858 clau1858 Buna ziua Am o nelamurire legata de obligativitatea semnarii procesului verbal de receptie a casei de catre un diriginte de santier. Practic inspectorul ... (vezi toată discuția)