avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 651 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... un contract de comodat incheiat si semnat intre parti, ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

un contract de comodat incheiat si semnat intre parti, neautentificat ...

un contract de comodat incheiat si semnat intre parti, neautentificat la notar are efect juridic? cind expira termenul si locuinta nu este eliberata de buna voie de imprumutati ,contractul de comodat astfel incheiat poate folosi in procedura de executare a evacuarii?
Cel mai recent răspuns: dandin , utilizator 15:18, 22 Martie 2023
Pentru evacuare va trebui sa apelați la instanta...
in instanta cu un contract de comodat neautentificat la notar am sanse sa evacuez imprumutatii?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua! de 1 an si 9 luni am inchiriat apartamentul unei familii. ... nelugigi nelugigi Buna ziua! De 1 an si 9 luni am inchiriat apartamentul unei familii. La sfarsitul lunii Decembrie 2023, nu mi-au platit din suma totala datorata, in jur de ... (vezi toată discuția)
Evacuare chirias din spatiu comercial la expirarea contractului raccone raccone Buna ziua! Am urmatoarea problema: cum pot evacua un chirias persoana juridica dintr-un spatiu comercial proprietar persoana fizica , daca respectivul ... (vezi toată discuția)
Durata maxima contract de comodat white,wizard white,wizard Buna ziua, urmaresc cu interes forumul dumneavoastra de ceva timp. O mica lamurire as dori daca ma poate ajuta cineva: 1.Care este perioada maxima a ... (vezi toată discuția)