avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 554 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua,O salariata poate continua activitatea după ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua,O salariata poate continua activitatea după vârsta ...

Buna ziua,O salariata poate continua activitatea după vârsta de 65 de ani,cu acordul angajatorului,fara a beneficia de pensie?
Cel mai recent răspuns: paulette , utilizator 11:39, 22 Martie 2023
O salariata poate continua activitatea după vârsta de 65 de ani, cu acordul angajatorului.
Mulțumesc frumos!

Cornel Vasile a scris:

O salariata poate continua activitatea după vârsta de 65 de ani, cu acordul angajatorului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, 1. În cazul unei salariate care a îndeplinit varsta ... Catalinavoinea11 Catalinavoinea11 Buna ziua, 1. În cazul unei salariate care a îndeplinit varsta de pensionare si are stagiu de cotizare care a depus o cerere de continuare a activității ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! am un salariat care iese la pensie de limita de varsta ... DALIENA.67 DALIENA.67 Buna ziua! Am un salariat care iese la pensie de limita de varsta 62 ani.Acesta vrea sa si continue activitatea cumul pensie cu salariu.Trebuie sa i fac alt ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, as dori sa stiu daca se cumuleaza pensia si salariul, ... de ce eu de ce eu Buna ziua, As dori sa stiu daca se cumuleaza pensia si salariul, in conditiile in care iesirea la pensie de limita de varsta- 62 ani si 2 luni este in ... (vezi toată discuția)