avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 936 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită executare silita in Franta
Discuție deschisă în Executare silită

executare silita in Franta

Am castigat un proces intentat angajatorului tatalui meu, persoana care are domiciliul in Franta. Din pacate, a trecut deja un an si nu am primit inca banii, mi s-a spus sa contactez un executor judecatoresc din Franta, dar nu cunosc exact procedura. Se poate rezolva direct din Romania?
Cel mai recent răspuns: Mihail Cazacioc , Consilier juridic 14:13, 25 Ianuarie 2010
Daca suma este importanta eu vad urmatoarele posibilitati:
-angajarea avocatului din Franta care v-a aparat interesele in vederea punerii in executare a hot judecatoresti;
-angajarea unui avocat roman cu drept de practica in Franta;
-angajarea unui alt avocat francez
Bafta!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Retinere copil in franta de catre tata, fara sa aiba custodie CiucleaFelicia42 CiucleaFelicia42 Buna ziua, am nevoie de un sfat. Copilul meu pleaca de cativa ani in fiecare vacanta cu tatal lui francez in Fr, la sotia acestuia si se intorc, tata si fiu, ... (vezi toată discuția)
Certificate de conformitate pentru medici generalisti yo3hkw yo3hkw Buna ziua, sunt medic generalist si fericitul posesor al celor 2 certificate de conformitate (pe diploma si pe drepturi castigate), obtinute de la M. S. Stiam ... (vezi toată discuția)
Investire cu formula executorie strainatate claudia t claudia t in urma procesului castigat, am obtinut hotararea de investire cu formula executorie, insa problema este ca paratul are domiciliul in Franta. Cum se procedeaza ... (vezi toată discuția)