avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 969 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Nume talon dupa divort
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Nume talon dupa divort

Abia am inmatriculat masina si viitorul fost sot mi-a cerut divortul ieri. Pot sa cer schimbul nimelui in talon caci imi schimb numele iar?
Cel mai recent răspuns: Miaa14 , utilizator 19:04, 22 Martie 2023
Buna ziua,
După pronuntarea divortului si partaj daca masina ramane a dumneavoastra.
Divortam la starea civila caci avem 8 luni de cand ne-am casatorit plus avem separarea bunurilor semnata inainte de nunta.

Gabriel Klein Kiritescu a scris:

Buna ziua,
După pronuntarea divortului si partaj daca masina ramane a dumneavoastra.

In baza hotararii definitive a instantei de judecata puteti solicita eliberare documente pe numele dv
Multumesc!

ynocentta a scris:

In baza hotararii definitive a instantei de judecata puteti solicita eliberare documente pe numele dv

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum putem înmatricula mașina pe care i-am cumpărat-o fiicei noastre fără să fie nevoie de semnătura fostului ei soț? fabi_arina fabi_arina Din ianuarie 2019 fiica mea s-a despartit in fapt de sotul ei dar a depus actele de divort la notar pe data de 19,08.2019. In luna iunie 2019 eu si sotul meu ... (vezi toată discuția)
Divort lucymingshu lucymingshu Sunt in proces de divort. Sotul vrea masina dobandita in timpul casatoriei, dar care este pe numele lui, in conditiile in care are o alta masina pentru care a ... (vezi toată discuția)
Art. 281 cpc daneoana daneoana va rog sa ma ajutati intr-o problema si anume: in urma procesului de partaj mi s-a acordat un bun de care nu dispun si anume un \"dar de nunta\" care s-a ... (vezi toată discuția)