avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 829 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Bună ziua, soția este însărcinată, nu are loc de ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Bună ziua, soția este însărcinată, nu are loc de muncă, ...

Bună ziua, soția este însărcinată, nu are loc de muncă, nu a avut în ultimii 3 ani.
După naștere, intenționez să întru eu în concediu de puericultura (15 zile lucrătoare) și ulterior vreau sa întreb, cât de repede pot întra în concediu de creștere
După cât timp pot întra eu în concediu de creștere. Va trebui să aștept cele 42 de zile de lăuzie, înainte de a depune cerere de întrare în CCC?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:05, 22 Martie 2023
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Puteti intra in CCC, imediat dupa terminarea concediului paternal.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu crestere copil Ionescu123 Ionescu123 Buna ziua! Va mai deranjez cu o nelămurire. In cazul in care tatal dorește să intre in CCC, acesta trebuie să astepte ca mama sa termine concediul ... (vezi toată discuția)
Important si urgent mihaelastefan mihaelastefan Buna ziua . Am nascut pe data de 3 ian 2013. In concediu prenatal , am stat de la 1 nov 2012, pana in ziua cand am nascut, adica 64 zile., din cele 126 zile de ... (vezi toată discuția)
Concediu crestere copil comandiana84 comandiana84 Buna ziua..Am si eu o intrebare: tatal poate intra in CCC incepand cu data nasterii copilului sau trebuie sa astepte sa treaca cele 42 de zile? Tin sa ... (vezi toată discuția)