avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 476 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună ziua...există posibilitatea legală ca de comun ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună ziua...există posibilitatea legală ca de comun acord ...

Bună ziua...există posibilitatea legală ca de comun acord cu cumpărătorul acesta să cumpere moștenirea cu tot cu sultele ce le revin fraților mei ca ulterior să le achite din sumele reținute cu drept de sultă din contractul de vânzare cumpărare atunci când vor considera ei de cuviință...mulțumesc..!!
Cel mai recent răspuns: romascanu , moderator 05:04, 23 Martie 2023
3 din 3 utilizatori consideră
acest răspuns util
Există.
Dar există și riscul de a primi un preț mai mic (minus sumele "reținute cu drept de sultă", după cum ați scris) și să rămâneți dator și cu plata sultelor.
Ultima modificare: Joi, 23 Martie 2023
romascanu, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sultă neplătită - cum pot intra în posesia ei ApostolKarina ApostolKarina Bună ziua, am nevoie de un sfat. Situația este următoarea: suntem 4 frați, am făcut succesiunea după moartea părinților mei, doi frați au donat partea ... (vezi toată discuția)
Moștenirea intre frați Drusil Drusil Tatăl nostru a decedat acum doua săptămâni și a rămas moștenire o casă la țară cu un hectar de pămînt și un apartament . Suntem doi frați și ... (vezi toată discuția)
Cumparare proprietate fara casatorie inregistrata in romania Dorina-Canada Dorina-Canada Dupa incheierea succesiunii la notar doresc sa cumpar partea tatalui meu. Sunt cetatean canadian la fel si sotul meu, dar casatoria canadiana nu e ... (vezi toată discuția)