avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 552 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... O femeie de 64 de ani, cu 8 ani vechime ce șanse are ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

O femeie de 64 de ani, cu 8 ani vechime ce șanse are să primească ...

O femeie de 64 de ani, cu 8 ani vechime ce șanse are să primească o indemnizație socială și unde să se adreseze?
Cel mai recent răspuns: Dapix , utilizator 08:05, 23 Martie 2023
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Pentru a beneficia de pensie trebuie sa aveti minimum 15 ani de cotizatie . Puteti primi un ajutor social dar pentru asta trebuie sa mergeti la primaria de care apartineti , o sa primiti acolo informatiile necesare .
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Ajutor social de la Primărie, dar e un cuantum foarte mic, era ultima dată 144 de lei.
Pensie nu poate primi pentru ca nu are 15 ani stagiu de cotizare.

Dar si pentru suma asta infimă, trebuie să îndeplinească condițiile legale, adică să nu aiba terenuri agricole, păduri, alte proprietăți.......
Ultima modificare: Joi, 23 Martie 2023
Dapix, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatia sociala Irina2019 Irina2019 Buna ziua!Am cautat pe net de am luat-o razna si nu am gasit nimic care sa ma lamureasca cu privire la indemnizatia asta sociala de 704 lei.Mai exact cine o ... (vezi toată discuția)
Buna ziua!! am si eu o intrebare ,referitor la mama mea care ... Val3ntin2018 Val3ntin2018 Buna ziua!! Am si eu o intrebare ,referitor la mama mea care are 62 de ani impliniti si 13 ani de cotizatie(vechime in munca). A fost la casa de pensii sa ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, tatal meu are 66 de ani si a cotizat 11 ani. recent ... Iuliagina Iuliagina Buna ziua,tatal meu are 66 de ani si a cotizat 11 ani.Recent a aplicat pentru pensie sociala si a fost refuzat.Este legala decizia Casei de Pensii ... (vezi toată discuția)