Buna ziua.
Am o speta, daca ma puteti ajuta. Am o hotarare judecatoreasca definiva din 21.02.2023, o amenda penala, pentru conducere fara permis, fapta din iunie 2019. In 2019, decembrie, am obtinut un nou permis de conducere. Am condus, pana in iulie 2022, cand printr o conjunctura, mi au luat permisul pe 60 zile, pentru o contraventie. Dupa cele 60 de zile, nu au vrut sa mi elibereze permisul, politia rutiera, pentru ca inca aveam dosarul pe rol. Mentionez ca politia rutiera, nu mi a comunicat in scris absolut nimic, din ce va relatez eu. Intre timp, sa terminat procesul, si hotararea a ramas definitiva. Mentionez ca in hotararea definitiva, nu se mentioneaza absolut nimic despre sanctiunea complementara de anulare permis. Am mers la politia rutiera, si verbal, de la ghiseul de informare, mi au spus ca eu apar cu permis valabil, si ca ei nu au primit hotararea definitiva, si daca o am eu, sa le o aduc eu. Le am spus ca eu nu sunt curierul lor. In cazul in care politia rutiera nu va primi nimic din instanta, si trece perioada de 6 luni, in care banuiesc ca nu pot circula, daca ei nu mi anuleaza permisul, o pot face dupa aceasta perioada? E un caz, special si nu ma poate lamuri nimeni. Multumesc, ptr eventuale raspunsuri,
Era interesul dv sa intrati in posesia permisului auto
Puteati face efortul sa solicitati la instanta eliberare exemplar hotarare sa fie investit cu formula definitiva si sa o prezentati la politia rutiera