avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 943 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Mi s-a impus o perioada de proba la trecerea pe un ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Mi s-a impus o perioada de proba la trecerea pe un post inferior ...

Mi s-a impus o perioada de proba ,la trecerea pe un post inferior la acelasi angajator de pe un post care includea atributiile de serviciu ale acestuia pe care trec acum ,( din electrician in masinist),... chiar se subordoneaza din punct de vedere operativ si erai obligat prin Fisa postului sa cunosti , sa verifici si sa executi manevrele din postul inferior in lipsa titularului,...intreb cit de lunga poate fi aceasta perioada ,...(care este dispusa din ambitia sefului ) ,...dar mai ales cit este de legala ?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:13, 23 Martie 2023
Perioada de proba poate fi de maxim 90 de zile.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Loc de muncă. Pufan Pufan Sunt calificat ca Lăcătuș mecanic la un depozit de Carburanți (32 ani vechime).Suntem pe orgranigrama,un Lăcătuș, un Electrician ,si un necalificat.Loc ... (vezi toată discuția)
Fisa post ContSters66930 ContSters66930 As dori sa stiu cat de legala este urmatoarea formulare: \"Din dispozitia sefului nemijlocit sau a conducerii societatii, executa si alte sarcini, in ... (vezi toată discuția)
Lucrez la o firma de paza fiind agent am nevoie de ajutor? kingofmetal kingofmetal In data de 03/05/2010 eram de serviciu ca agent de paza ca ajutor la poarta unui agent pe unde intra personalul in juru orei 11:30 o venit un control de la ... (vezi toată discuția)