avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 528 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Am cumparat o casa la tara care nu a fost locuita 18 ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Am cumparat o casa la tara care nu a fost locuita 18 ani. Intre ...

Am cumparat o casa la tara care nu a fost locuita 18 ani. Intre timp un intreprinzator care este si consilier la primarie a lipit de gardul meu o rulota si isi leaga caini tot langa gard. Are si un grajd la citiva metri de gard si a tras un cablu de lumina proptit de un arac prin curte de la vecin.
Am vorbit cu vecinul sa isi mute cablul de lumina si a fost de acord. Dar despre rulota a spus ca el sta in camp deci nu are de ce sa mute rulota si grajdul.
Intrebare: unde trebuie sa ma duc sa il reclam sau sa vina sa ii puna in vedere sa isi mute rulota, etc?
Ultima modificare: Joi, 23 Martie 2023
Astre, utilizator
Cel mai recent răspuns: Alexandrarares , utilizator 15:45, 23 Martie 2023
La primarie trebuie sa faceti reclamatie.Banuiesc ca o rulota se amplaseaza la o distanta de 60 cm de linie hotar exact cum se face si o constructie.Despre caini si custile lor nu este specificat in nicio lege o distanta anume de gardul vecinilor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intrebare adrianady adrianady Locuiesc la sat,la curte,de la geamul casei mele pana la gardul despartitor de proprietatea vecinei mele sunt doar 13 m . ,vecina mea si-a construit un grajd ... (vezi toată discuția)
Indepartare cabluri electrice aeriene care traverseaza proprietatea cata.bogdan cata.bogdan Buna ziua, Ma confrunt cu urmatoara situatie: un cablu aerian de curent face legatura intre stalpul din fata portii mele si vecinii din dreapta brazdand ... (vezi toată discuția)
Cotet pentru gaini si padoc pentru caini lipit de gardul dintre proprietati AuraV AuraV Buna ziua. Doresc sa stiu ,daca exista vreo reglementare clara ,(de care sa ma folosesc intr-o sesizare pe care am sa o fac catre Primaria locala),care sa ... (vezi toată discuția)