avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 298 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Drum de servitute! Bună ziua! Mă confrunt cu o ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Drum de servitute! Bună ziua! Mă confrunt cu o problemă căreia ...

Drum de servitute!
Bună ziua! Mă confrunt cu o problemă căreia nu-i găsesc încă soluție. Până acum 2 ani puteam intra la proprietate pe un drum sătesc. Acum 2 ani vecinul care locuiește în capătul acestui drum sătesc a făcut ce a făcut și a devenit proprietar cu acte pe acel drum, construind o poartă și un gard ca să-mi îngrădească calea de acces. Eu acum am rămas cu 2.2mt lățime de intrat în curte ceea ce cu mașina este imposibil. Suntem un judecată pentru drum de servitute însă expertul topo care a venit a specificat în raport că eu am acces la proprietate de 2.20mt. Există riscul că tribunalul sa nu-mi de-a acces la proprietate cu mașina doar pentru că am deja 2.20mt lățime? Precizez că am cerut drum de servitute de 3mt.
Mulțumesc anticipat!

Alte discuții în legătură

Blocare cale unica de acces catre imobil jacqueline_k jacqueline_k Buna ziua! Va rog sa ma ajutati cu un sfat in urmatoarea problema: parintii mei au cumparat un imobil (teren + casa batraneasca) care are ca[b] unica cale de ... (vezi toată discuția)
Delimitare drum de servitute artemys artemys Buna ziua, Va rog sa ma ajutati si pe mine intr-o problema legata de un drum de servitute. Am o constructie, proprietate personala, accesul la sosea ... (vezi toată discuția)
Buna seara! am cumpărat în anul 2015 o casă cu terenul aferent. ... sutiman sutiman INTABULARE NECONFORMA Buna seara! Am cumpărat în anul 2015 o casă cu terenul aferent. Nu am văzut că în actul de la cadastru sunt trecute eronat ... (vezi toată discuția)