avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 624 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua. O persoana juridica doreste sa ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua. O persoana juridica doreste sa achizitioneze un apartament ...

Buna ziua. O persoana juridica doreste sa achizitioneze un apartament de la o persoana fizica in 2 transe. Prima achitata acum si una peste 6 luni. Intrebarea este: se poate semna cu persoana fizica un antecontract vanzare cumparare? Poate fi operat in evidentele contabile? Sau trebuie efectuata alta forma legala pentru a fi in regula si pentru contabilitatea firmei?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 00:22, 24 Martie 2023
Puteti incheia promisiune bilaterala de vanzare-cumparare prin birou notarial
Contractul incheiat intre parti=promitent care se obliga sa vanda bun imobil iar beneficiarul se obliga ca va cumpara bunul imobil,in termenul contractual asumat finalizat prin contract de vanzare cumparare care urmeaza sa fie perfectat in viitor dupa achitarea sumei convenite de parti in contract
In contractul initial aveti dreptul sa impuneti clauze asiguratorii

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Refuz semnare contract de vanzare-cumparare DrHOOK. DrHOOK. Buna seara, Am un prieten care vinde un apartament,a facut un antecontract de vanzare-cumparare cu un cumparator care a obtinut un credit ipotecar. In ... (vezi toată discuția)
Achiziționare locuință - avans, ulterior plata in rate Dannyytiesto Dannyytiesto Vreau sa cumpăr un apartament iar proprietarul si-a dat acordul sa ii achit un avans pe care îl voi trece intr-un contract făcut între noi și legalizat ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! va expun urmatoarea situatie: in luna mai am incheiat ... danieltan danieltan Buna ziua! Va expun urma toarea situatie: In luna mai am incheiat cu o persoana fizica un inscris - promisiune bilaterala de vanzare cumparare a unui teren, ... (vezi toată discuția)