Acum 3 zile am avut termen în instanță cu tatăl copilului meu care mă dat în judecată pt recunoașterea copilului și dreptul de vizită și luarea de către acesta la domiciliu sau,copilul refuză categoric orice fel de contact cu aceasta, pt că a fost violent fizic și verbal fata de mine și mama mea in prezența copilului...in instanță am avut martori eu pe mama mea el pe fratele lui, aceasta neștiind nici vârsta nepotului său a spus că are 5 6 ani el având 8 ani, nici numele mic....ei doi contrazicandu se în declarațiile date ....eu am depus la dosar o caracterizare de la școala,și multe dosare de violența ale acestui fata de mine și mama mea... întrebat fiind daca în anul 2017 când copilul avea 2 ani la luat cu forța de la locuința mea conducând un autoturism în stare de ebrietate și dacă a fost nevoie de intervenția poliției și jandarmeriei pt recuperarea minorului,el a răspuns că nu, deși există un dosar penal cu aceste fapte,și multe altele... întrebarea mea este credeți că cu toate acestea instanta îi poate acorda drept de vizită și luarea copilului la domiciliu aceștuia , având în vedere toate acele lucruri întâmplate și că copilul nu dorește...va mulțumesc
La aceasta întrebare va va răspunde instanta prin soluția pe care o va pronunța..Noi nu putem sa ghicim cum a decurs dosarul dvs,ce ați reușit să dovediți ,ați depus înscrisuri ,ce s a consemnat din depozitiile martorilor etcetc.Chiar dacă aveați avocat și discutați cu acesta mai mult de o aproximare a situației nu va putea spune..
Da, nu va înșelați.
Daca pana prin 2005 era o adevarata aventura pentru tați posibilitatea obținerii dreptului la vizita și fără avocat erau cotați cu șanse infime, în ziua de astazi instantele acorda recunoașterea acestui drept și chiar pot crea un adevărat haos și dezechilibru în viata de familie prin hotărârile judecătorești pronunțate.
Eu cred ca instantele din toată Europa judecând foarte slab si adesea aiurea astfel de procese s-a ajuns la asa ceva, la ceea ce avem astăzi.
Și cum instantele nu fac altceva ceva sa execute ce au de făcut ca să fie simplu asa, greu de crezut ca se va ajunge la un just echilibru pe speță.
Consecințele sunt suportate de părinți și nu de judecatorii care au creat haosul în justitie în aceasta materie a familiei.
Insa, nu sunt numai judecatorii de familie vinovati...
Aceasta este în o alta poveste...a celor care i-au lăsat sa se ajunga aici...
Refuz testare adn
J.nic
Bună seara asta dori sa știu ca mama pot refuza restul adn asupra copilului?nu sunt căsătorită și presupusul tata e italian,am avut o aventura și eu am ... (vezi toată discuția)