avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 873 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Cum se calculeaza prenatalul daca am platite la casa ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Cum se calculeaza prenatalul daca am platite la casa de sanatate ...

Cum se calculeaza prenatalul daca am platite la casa de sanatate doar 5 luni, dar anterior contractului cu ei am fost salariata si imi erau platite contributiile in cadrul CMI?

Alte discuții în legătură

Contabilitate cmi stomatologic Cristina Vasile Cristina Vasile Buna ziua! Apelez la cunostintele celor care tin contabilitatea CMI stomatologice (neplatitor de TVA) pentru a ma lamuri in urmatoarele: 1. Care sunt ... (vezi toată discuția)
Pot sa iau indemnizatie de maternitate fara a avea cas ul platit? paleolog paleolog Am un contract de prestari servicii si sunt platita la ora. Mi se retine doar impozitul care va fi platit la anul viitor in Franta. Pot intra in prenatal, cine ... (vezi toată discuția)
Spor vechime pe cmi Cristina-CMI Cristina-CMI Buna seara, Sunt medic stomatolog si as dori sa aflu daca anii de munca pe CMI ( eu fiind titularul) se iau in considerare pt calcul spor de vechime la ... (vezi toată discuția)