avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 679 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Bună seara, va rog sa ma ajutați, COMUNA ROȘIA DE ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Bună seara, va rog sa ma ajutați, COMUNA ROȘIA DE AMARADIA ...

Bună seara, va rog sa ma ajutați, COMUNA ROȘIA DE AMARADIA Jud. GORJ, de care judecătorie apartine? Va ultumesc!
Ultima modificare: Sâmbătă, 25 Martie 2023
Cornel Vasile, Consilier juridic
Cel mai recent răspuns: ilcu_elena , utilizator 07:52, 25 Martie 2023
folositi harta interactiva: [ link extern ]
Mulțumesc, am găsit!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Succesiune întârziată 19 ani mariaburneci@yahoo.com mariaburneci@yahoo.com buna seara,as dori sa stiu ce acte am nevoie pt deschiderea succesiuni ,am doar certificatul de deces si sunt doar eu si sora singurii mostenitorii ,parintii ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, ma numesc marian, sunt din jud. gorj si am urmatoarea ... MARIAN 10 MARIAN 10 Buna ziua, ma numesc Marian, sunt din Jud. Gorj si am urmatoarea intrebare : unde se afla Arhiva Societatii ITUC Rovinari? Multumesc! (vezi toată discuția)
Speta infractiunea de amenintare andreeas03 andreeas03 Buna seara! Am de facut un studiu de caz asupra infractiunii de amenintare si, in acest sens, imi trebuie o speta mai completa pe care sa o analizez. Ma poate ... (vezi toată discuția)