avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 712 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua, ma numesc Marian, sunt din Jud. Gorj si am ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua, ma numesc Marian, sunt din Jud. Gorj si am urmatoarea ...

Buna ziua, ma numesc Marian, sunt din Jud. Gorj si am urmatoarea intrebare : unde se afla Arhiva Societatii ITUC Rovinari? Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 10:35, 2 August 2023
Întrebați la ARQUIVO SRL
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna seara, tatăl meu a lucrat in mina in subteran la rovinari ... Bmyra Bmyra Buna seara , tatăl meu a lucrat in mina in subteran la Rovinari Gorj inainte de 2010 .A fost la Rovinari și a întrebat de cartea lui de munca , i s-a zis ... (vezi toată discuția)
Firma desfiintata. cum aflu unde are arhiva pentru a obtine documente necesare pensionarii? aureliao2015 aureliao2015 Buna seara As dori sa aflu de unde obtin o adeverinta privind vechimea in munca, necesara la dosarul de pensionare, daca firma respectiva si-a incetat ... (vezi toată discuția)
Arhivele firmelor botezatuion botezatuion Buna seara. Stie cineva unde se afla arhiva firmei SC SELTECO SA Onesti, infiintata in martie 1998 , desfiintata in 2004.? Va multumesc! (vezi toată discuția)