avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 556 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Un model de plangere pentru nerespectarea masurilor de ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Un model de plangere pentru nerespectarea masurilor de incredintare ...

Un model de plangere pentru nerespectarea masurilor de incredintare minori se poate si pentru mine?
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 13:41, 27 Martie 2023
Nu exista astfel de modele!

detaliati, care este problema?

Banuiesc ca a refuzat respectarea hotararii privind incredintarea minorului. Daca este asa, apelati cu hotararea respectiva, la un executor judecatoresc.
Art. 379 pct. 2) Cod Penal
Mi s-a stabilit in dispozitivul hotararii ca sa am legaturi personale prin apel WhatsApp dar mamica ma tine blocat cu rea vointa, impiedicandu-ma sa am aceste legaturi
Ultima modificare: Duminică, 26 Martie 2023
T-cTc-T, utilizator
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Astfel de plângeri întra în aria de competenta a avocatului.
Ori plătiți avocatul pentru doar pentru redactare ori pentru toate serviciile avocatiale aferente.

București 2023
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
nu va trebuie model, mergeti la politiue si va ajuta politistul cu redactarea.
Mai simplu e sa apelati la un executor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Stabilire program vizitare minor dumitrugj dumitrugj Buna seara!Daca ma poate cineva ajuta cu un raspuns...va multumesc anticipat! Ca urmare a unei actiunii in instanta am obtinut dreptul de a pastra legaturi ... (vezi toată discuția)
Drept de custodie copil, incalcat GHEORGHIU RAMIRO GABRIEL GHEORGHIU RAMIRO GABRIEL Daca mama copilului meu nu respecta deloc sentinta judecatoreasca si nu imi incredinteaza copilul asa cum scrie in sentinta judecatoreasca ce pot face ... (vezi toată discuția)
Program de vizita cristina cioploiu cristina cioploiu Buna ziua, Locuiesc in Italia, sunt divortata de trei ani, copilul a ramas in grija tatalui, relationarea cu tatal in ceea ce priveste copilul sunt ... (vezi toată discuția)