avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 826 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Buna ziua sunt pensionar invaliditate am 54 ani sau ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Buna ziua sunt pensionar invaliditate am 54 ani sau valorificat ...

Buna ziua sunt pensionar invaliditate am 54 ani sau valorificat toti ani l ucrati in romania dar mai am 3,5 ani lucrati in spania cand as putea sa ii valorific am vida laboral scoasa din spania.
Cel mai recent răspuns: Avocat Cândea Law Office , Avocat 17:48, 26 Martie 2023
Buna ziua,
Prin depunerea cererii la casa de pensii în vederea stabilirii pensiei comunitare.
Ultima modificare: Miercuri, 26 Iulie 2023
Manuela Rășină, administrator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensionar in romania solicita dupa 10 ani de munca in ue, recalcularea pensiei lungus22 lungus22 Sunt pensionara in Romania din 2004. Am avut 30 de ani de munca in Romania si am mai muncit 10,5 ani in Spania. Solicit pensia in Spania fiindca m-am stabilit ... (vezi toată discuția)
Cum dovedesc ca actele de vechime din spania sunt valabile in ro?? Shahshsh Shahshsh Buna ziua am lucrat in spania si m-am intors in tara si vreau sa ma angajez dar vechimea nu imi este recunoscută cu toate că am adus vida laboral cu toti ... (vezi toată discuția)
Calculul pensiei din strainatate Socol Socol Am fost angajat in Romania, iar de 2 ani lucrez cu contract de munca in Slovacia. Anul viitor urmeaza sa ma intorc in Romania si sa ma pensionez. Stiu ca ... (vezi toată discuția)