avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 600 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua, In cazul unui act aditional de ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua, In cazul unui act aditional de confidentialitate puteam ...

Buna ziua,

In cazul unui act aditional de confidentialitate puteam mentiona in acest act ca el sis produce efectele pe toata durata derularii condtractului individual de munca si 5 ani dupa incetarea contractului de munca? Sau aceasta clauza este una abuziva ?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:27, 27 Martie 2023
Prin clauza de confidenţialitate părţile convin ca, pe toată durata contractului individual de muncă şi după încetarea acestuia, să nu transmită date sau informaţii de care au luat cunoştinţă în timpul executării contractului, în condiţiile stabilite în regulamentele interne, în contractele colective de muncă sau în contractele individuale de muncă. (art.26 alin.1 C.mun.)

Astfel, legiuitorul nu a stabilit un termen minim sau maxim dupa incetarea c.i.m.
Ultima modificare: Luni, 27 Martie 2023
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Act aditional la cm - clauza de confidentialitate polaris polaris Buna ziua, Am primit de curand la semnat un act aditional la contractul meu de munca privind introducerea unei clauze de confidentialitate. Lucrez la o ... (vezi toată discuția)
Clauza de confidentialitate AnnaMaria_ru AnnaMaria_ru Buna ziua! Sunt la inceput de drum la Resurse Umane si am deja niste intrebari.:\"> Doamna noastra directoare vrea ca ptr managerii firmei sa introduca o ... (vezi toată discuția)
Modificare cim in perioada de preaviz karesz888 karesz888 Un contract individual de munca poate fi modificat in perioada de preaviz? In concret dorim introducerea in CIN a unei clauze de confidentialitate. (vezi toată discuția)