avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 523 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Buna ziua! Mama are lucruri de valoare in casa sotului ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Buna ziua! Mama are lucruri de valoare in casa sotului care locuieste ...

Buna ziua! Mama are lucruri de valoare in casa sotului care locuieste undeva la tara. Acesta a amenintat-o cu violenta ca nu are ce cauta la el si ca lucrurile ei nu mai sunt. Presupune ca le-a vandut. Doar cu politia din sat poate intra? Si banuiesc ca ar trebui o plangere prealabila iar daca acest lucru este posibil din orasul Constanta pentru politia din Ialomita?
Va multumesc anticipat pentru ajutor!

Alte discuții în legătură

Amenintari din partea sotului Ioanamra Ioanamra Buna ziua. Am inteles ca interdictia se aplica unei persoane dupa ce are loc un proces si doar in cazul in care judecatorul considera ca este necesar acest ... (vezi toată discuția)
Partaj si custodie infoadrian infoadrian Va rog ajutor: 1. [b]Partaj [/b](eu sunt salariat fara intrerupere din 2001, sotia are salariu constant din 2010, mai mic decat mine ca pondere): a) un ... (vezi toată discuția)
Ordin de evacuare persoană cu comportament jignitor și amenințător. care e procedura de obținere? Laura8 Laura8 Mama are o casa pe numele ei. Fratele meu sta si el in acea casa cu sotia lui. Comportamentul sotiei lui este oribil. Fratele meu pleaca mult din tara, iar ea ... (vezi toată discuția)