avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 501 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Buna ziua! As dori sa stiu si eu sa știu când ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Buna ziua! As dori sa stiu si eu sa știu când rămâne definitivă ...

Buna ziua!
As dori sa stiu si eu când rămâne definitivă pronunțarea într-un proces penal , pe portalul instanței sa afișat pe data 21 martie și astăzi 27 am primit și plicul acasă. După calculele mele ar trebui sa primesc definitiva pe data 30 ar fii 10 zile. Cum se calculează cele 10 zile m ar interesa? Vă mulțumesc!
Ultima modificare: Luni, 27 Martie 2023
alexandru.31, utilizator
Cel mai recent răspuns: alexandru.31 , utilizator 06:15, 28 Martie 2023
Este vorba despre 10 zile lucratoare ,nu calendaristice
Hotararea instantei ramane definitiva cand trece termenul de exercitare a caii de atac si nimeni nu a declarat apel sau recurs.
Exista procedura speciala si taxe de achitat pentru obtinere hotarare investita cu formula definitiva
Aș dori să mai adresez două întrebări, amenda penală se plătește în momentul rămâneri definitive după trecerea celor 10 zile, și cum se calculează cele 6 luni de la plata amenzi, as dori sa dau din nou de permis?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Care este termenul de recurs ? sau definitiva ? dorudoru dorudoru Ieri 05.05.2011 am prinit acasa Comunicarea de la o Hotarare judecatoaresca. in care scie cu recurs in 15 zile. Intrebare 15 zile lucratoare ? sau 15 zile ... (vezi toată discuția)
In litigiile de munca se poate solicita reexaminarea daca hotararea pronuntat in apel este total opusa celei pronuntata in fond? cristina69 cristina69 Buna ziua, Va rog sa imi spuneti daca intr-un litigiu de munca s-a pronuntat la fond o sentinta prin care s-a respins actiunea reclamantului in intregime iar ... (vezi toată discuția)
Termen depunere recurs in litigiu de munca Rentzu Rentzu In data de de 23 august 2012 ni s-a comunicat hotararea judecatoreasca intr-un litigiu de munca in care a fost implicata sotia. Am depus cerere pentru ... (vezi toată discuția)