avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 510 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună seara, Tatăl meu a deschis acțiune pentru ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună seara, Tatăl meu a deschis acțiune pentru stabilirea masei succesorale ...

Bună.seara Tatăl meu a deschis acțiune ptr. stabilirea masei succesorale și nu putem obține anexa 23 și 24..Defunctul este din Dobrotesti Dolj. Cine eliberează aceasta anexă ptr.că primaria Dobrotesti Dolj refuză. ?????
Cel mai recent răspuns: SM LEGAL CONSSULT , Consultant de business 11:40, 28 Martie 2023
Acea anexa reprezinta Cerearea de deschidere a procedurii succesorare, act care se realizeaza la notar. Procedura succesorala se realizeaza la notariatul de la ultimul domiciliu al defunctului. In situatia in care mostenitorii nu se inteleg , numai atunci se ajunge in instanta. Demersul direct solicitat in instanta nu va fi admis decat dupa dovada parcurgerii procedurii anterior mentionate, la notar.
Ultima modificare: Marți, 28 Martie 2023
SM LEGAL CONSSULT , Consultant de business

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

De la ce primaria se elibereaza anexa 24? NewAgeOfDarkness NewAgeOfDarkness De la ce primaria se elibereaza Anexa 24? De la primaria localitatii A unde isi are ultimul domiciliu bunica mea decedata am primit raspuns ca nu detine ... (vezi toată discuția)
Conditionare eliberare anexa 24 de primarie Eugen Enescu Eugen Enescu Buna ziua , va rog sa ma informati si pe mine intr-o problema, am solicitat primariei eliberarea anexei 24 sesizare de deschidere succesorala, nu vor sa imi ... (vezi toată discuția)
Succesiune deschisa dupa 13 ani de la deces dorina_ioana dorina_ioana Cum se poate deschide o succesiune dupa 13 ani de la deces? (vezi toată discuția)