avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 398 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Buna dimineata. Intr-un apel in care din neatentie am ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Buna dimineata. Intr-un apel in care din neatentie am uitat sa ...

Buna dimineata. Intrun apel in care din neatentie am uitat sa semnez cererea de apel, am solicitat judecata in lipsa, ieri am aflat de pe portal ca a fost cererea respinsa pt lipsa semnatura, exista vreun motiv sa cer repunerea pe rol chiar si pana la pronuntare? Mentionez ca am achitat taxa de timbru judiciar, ar fi un motiv ca voiam judecarea
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Dapix , utilizator 08:55, 28 Martie 2023
Nu mai puteți face nimic dacă nu v-ați prezentat la primul termen să semnați cererea de apel.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua! va rog sa ma ajutati cu cateva lamuriri in urmatoarea ... Lumyna Lumyna Buna ziua! va rog sa ma ajutati cu cateva lamuriri in urmatoarea situatie: Am primit de o citatie de la Curtea de Apel in care mi s-a cerut sa depun documente ... (vezi toată discuția)
Renuntare virtual72001 virtual72001 Am un apel suspendat(avocatul nu se mai prezinta si nu-mi mai raspunde la tel) judecatorul nu vrea sa stabileasca o taxa de repunere pe rol.partea parata are ... (vezi toată discuția)
Cerere de repunere pe rol a cauzei Claudia1988 Claudia1988 buna ziua, cat dureaza sa se repuna pe loc divortul din momentul in care am facut cererea de repunere pe loc, desi este un proces deschis din ianuarie la ... (vezi toată discuția)