avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 902 soluții astăzi

Marți, 18 februarie, are loc evenimentul: Procedura de negociere colectivă de la A la Z. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua. Conform legii 19/2020 , trebuia intocmit un ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua. Conform legii 19/2020 , trebuia intocmit un dosar ...

Buna ziua. Conform legii 19/2020 , trebuia intocmit un dosar si transim la AJOFM pentru decontarea salariilor pentru anumiti salariati , Nu a fost insarcinat nimeni cu aceasta sarcina. Nici verbal,nici scris. Eu lucrez in cadrul biroului salarizare , fisa postului meu se rezuma doar la intocmirea statelor de plata. Pentru una din lunile in care trebuia depus dosarul...( s a ocupat sefa mea si o alta persoana din biroul contabilitate ,fara sa le fie atribuita sarcina respectiva) nu am primit bani de la AJOFM ,motivul fiind lipsa depunerii dosarului. Acum ,dupa atatia ani , s a sesizat revizorul de gestiune care a decis ca e vina intregului birou salarizare ,drept urmare o sa ne fie imputata suma respectiva. Problema mea , cum m as putea indrepta impotriva acestui revizor care ,oarecum abuzeaza de functia pe care o detine , consider ca sunt considerata vinovata pe nedrept. Ce ma puteti sfatui? Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Pakooii , utilizator 11:09, 30 Martie 2023
Acel revizor , a mentionat si baza legala ? ... oricum nu au cum sa va impute ceva, atat timp cat nu ati avut acea sarcina atribuita.
Asta e ideea , a lasat termen de 30 zile pentru a mi imputa banii ,prin acord sau tribunal. A mentionat lege 19 si o cerere emisa de directorul unitatii :))) (aberatii)Eu vreau sa ma indrept cumva impotriva lui , si a indeplinirii eronate a sarcinilor lui de serviciu si nu stiu cum. Multumesc mult!
Nu aveti cum decat in o actiune in civil, daca vi s-a adus atingere dreptului la imganie .
MULTUMESC FRUMOS!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Lipsa bunuri - imputata gestionarului ? sau utilizatorului ? sau ambilor ? oanaportar oanaportar Buna ziua ! Va rog frumos sa ma ajutati cu cateva sfaturi in legatura cu urmatoarea situatie: - la inventariere s-a gasit o lipsa de bunuri in gestiunea ... (vezi toată discuția)
Calomnie,denigrare,defaimare serban.mirela74 serban.mirela74 Intr/un dosar de cercetare penala a fost dispus un raport contabil si expertul a intocmit unul extrajudiciar cu o multime de aberatii ,dar pentru care eu am ... (vezi toată discuția)
Decizie de imputare - lipsa inventar maria_daniela_jescu maria_daniela_jescu Trebuie sa fac o decizie de imputare pt. o lipsa la inventar si nu stiu daca mai este valabil termenul de 60 zile intre procesul verbal constatator al lipsei ... (vezi toată discuția)