avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 882 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Buna seara daca la politie mi sa cerut contractul de ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Buna seara daca la politie mi sa cerut contractul de munca in ...

Buna seara daca la politie mi sa cerut contractul de munca in strainatate pe care mi lau cerut pe email pentru un dosar penal sar putea sa fie de bine? Adica lau cerut sa ma ajute sau sa ma incurce? Din cate am inteles acuma se afla deja la parchet
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 09:28, 29 Martie 2023
Nu transmiteti e-mailuri decat catre websiteuri oficiale, cu numele de domeniu copiat si lipit dupa ce ati consultat websiteul oficial. Altfel puteti avea de a face cu escroci care se dau drept politisti.

Politia Romana nu foloseste adrese de GMail, Hotmail sau Yahoo Mail.
Ultima modificare: Miercuri, 29 Martie 2023
tgeorgescu, utilizator
Mi lau cerut cand am fost la a doua audiere la ei stiti, deci el mia spus pe ce email sa il trimit cand ajung acasa
Vorbiți cu avocatul.
Avocatul are dreptul și de a studia dosarul penal.
Sunt mai multe aspecte de analizat.

Puteti angaja avocat și dacă va aflați în străinătate fără a fi necesar sa veniți în România, plata putând fi făcută prin cont bancar.

București 2023
Ultima modificare: Miercuri, 29 Martie 2023
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Identificare persoana care transmite e-mail-uri jacquelline jacquelline Buna ziua! Am 2 intrebari: 1. Am vazut ca pentru ati face cont pe yahoo ti se solicita un nr. de telefon. Acel nr. este public, are oricine acces la ... (vezi toată discuția)
Dosar penal - am primit citație pentru înșelãciune și fals în înscrisuri ogn ogn Bună seara, Sunt urmărit penal pentru înșelăciune și fals în înscrisuri, și v-asi ruga sa îmi răspundeți la câteva ... (vezi toată discuția)
Recuperare permis Piciul21 Piciul21 buna ziua am si eu o intrebare in aprilie 2016 am lovit cu masina o bordura si am spart roata am lasat masina acolo am fost sa caut o cheie nu am gasit si am ... (vezi toată discuția)