Buna ziua! Va rog mă puteți ajuta în legătură cu recuperarea permisului cu o îndrumare ?
Am fost oprit testat de poliție rezultatul fiind pozitiv la amphetamine, am fost la spital mi-au recoltat probe de urina și de sânge am așteptat 8 luni până au ajuns și la mn , eu cu poliția am cazut de acord sa le plătesc eu rezultatul fiind negativ în urina negativ în sânge. Poliția mi-a spus că va face cerere de clasare , au făcut acest demers am primit ordonanța prin posta ! Întrebarea mea este cum îmi pot recupera acum permisul ? Adică am ordonanța am și dovada aceea trebuie sa stau 20 de zile de când am primit plicul sa rămână definitiva? Așa mi-a spus poliția și după sa mă duc la parchet sa îmi puna o stampila si sa mă duc după permis ? Este adevărat ? Pe ordonanța am stampila pusă și semnătura nu mai înțeleg nimic ..Ma puteți ajuta? Mulțumesc
Salutare!
GeorgeMarafet
Va salut, în data de 19 Octombrie 2018 am fost oprit de un filtru de politie unde am fost testat pentru alcool rezultatul a fost 00:00, după mai multe ... (vezi toată discuția)