Buna seara! Sunt căsătorită de 1 an,am o fetița cu soțul meu de aproape 2 ani. Din cauza neînțelegerilor am ales sa i spun sa ne separam. Nu a înțeles și a început sa ma amenințe ca o sa mi ia copilul. Menționez ca are probleme cu alcoolul, violenta verbala fata de mine(am ceva înregistrări când era beat, ma înjură,ma jignește) din păcate părinții mei nu sunt de-acord cu acest divorț. Dacă as părăsi domiciliul alături de copil , sa ma mut intr o chirie , ma poate decade din drepturi sau ma poate trece la părăsire de domiciliu?
El nu vrea sa mi dea divorțul. Ce trebuie sa fac? Vreau sa plec de aici și nu se pune problema sa las copilul cu ei.(soacra și socrul care este bolnav cu handicap avansat)
Îmi puteți da un sfat va rog?
Trebuie ca imediat după ce va mutați sa deschideți procese.
Cautati un avocat care are timp sa va sesizeze repede instanta și corelati plecarea cu procesul.
Asa se face pentru a evita tot felul de probleme.
Asa cum aveți dvs. drepturi tot asa are și tatăl copilului fiind vorba de o egalitate de drepturi în temeiul legii.
O sa va mai explice avocatul detalii concrete căci este mult de explicat.
Divort cu minor
vladutionel
buna ziua!. M-am despartit de sotul meu dupa 14 ani de casnicie.avem un copil de 11 ani. impreuna am sta cu chirie de 2 ani.el a plecat la parintii lui si eu ... (vezi toată discuția)