avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 967 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Am avut un caz penal (accident), procesul s-a terminat ...
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Am avut un caz penal (accident), procesul s-a terminat si asiguratorul ...

Am avut un caz penal( accident) procesul sa terminat si asiguratorul a fost obligat sa plateasca, au facut recurs si au pierdut. Dupa am fost dat in judecata de ei, dar nu am stiut( nu locuiesc in tara) si nu m-am prezentat. Acum sa amanat iar pana la o data anume. Am primit si o citatie pe mail… finnd dat in judecata de asigurator, ma gandesc ca singurul lucru ar fi bani… si asta l-ar face proces civil, intrebarea e, daca nu ma prezint, care e cel mai rau lucru care se poate intampla, infara de faptul ca va trebuii sa le dau banii?
Cel mai recent răspuns: Dapix , utilizator 20:53, 29 Martie 2023
Cu ce va ajuta faptul ca nu va.prezentati și nu va faceți nici o apărare.?Daca va studiază un av dosarul.poate găsește .o sutie sa nu plătiți sau sa plătiți mai puțin.Daca nu va apărați o sa fiți obligat la plata sumelor solicitate,penalități etc.
Cu ce va ajuta faptul ca nu va.prezentati și nu va faceți nici o apărare.?Daca va studiază un av dosarul.poate găsește .o sutie sa nu plătiți sau sa plătiți mai puțin.Daca nu va apărați o sa fiți obligat la plata sumelor solicitate,penalități etc.
La un proces civil, dacă îl pierdeți, cel mai rău lucru este că veți fi obligat să plătiți bani. Nu-i obligatoriu să se întâmple acest lucru, dar eu v-am raspuns direct la întrebare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua ce se Întâmpla dacă nu te prezinți la un proces civil ca pârât? Cosmin091 Cosmin091 Bună ziua ce se Întâmpla dacă nu te prezinți la un proces civil ca pârât? (vezi toată discuția)
Firma imobiliara vrea procent de la mine desi nu mi-a vandut casa cren cren Vreau sa-mi raspundeti, daca puteti. Am facut un contract cu o agentie imobiliara pentru a se ocupa de vanzarea casei mele. Am vorbit cu proprietara agentiei ... (vezi toată discuția)
Spatiu comercial inchiriat-chiriasul refuza sa plateasca chiria hambra hambra Am inchiriat un spatiu comercial unei anumite firme. Chiriasul refuza sa plateasca chiria invocand anumite motive. De cand a inchiriat spatiul ( aproximativ 3 ... (vezi toată discuția)