avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 518 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua detin un teren de 3000 m patrati jumatate ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua detin un teren de 3000 m patrati jumatate exttavilan ...

Buna ziua detin un teren de 3000 m patrati jumatate exttavilan jumatate intravilan situat intr-o zona "verde" declarata de primarie in urma cu 3-4 ani. Am montat pe zona extravilana 2 casute pe roti (sasiu din fier cu roti) cu posibilitate de mutare, racordate doar la reteaua de apa curentul este din panouri sursa proprie. Am nevoie de vreo autorizatie de amplasare sau de constructie?

Alte discuții în legătură

Autorizatie de constructie casuta de gradina Catalin Stoica Catalin Stoica Va rog sa-mi spuneti daca este necesara obtinerea vreunei autorizatii (constructie si/sau amplasament) pentru a \"pune\" o casuta de gradina pe un teren? ... (vezi toată discuția)
Instalare container pentru locuit nelush2103 nelush2103 As avea o intrebare. Ce avize am nevoie pentru instalarea unui container pentru locuit pe un teren proprietate particulara, undeva la tara intr-o comuna. Ma ... (vezi toată discuția)
Bună. aș vrea să cumpăr un teren extravilan (faneața). am ... RolandEngi RolandEngi Bună. Aș vrea să cumpăr un teren extravilan (faneața). Am vorbit cu constructori care fac căsuțe din panouri tip \'Sandwich\', pe piloni. Întrebarea ... (vezi toată discuția)