avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 806 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Concediu de odihna dupa concediu crestere copil
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Concediu de odihna dupa concediu crestere copil

Buna ziua,
Cum se calculeaza zilele de concediu de odihna in cazul in care am fost in concediu de crestere copil si ar trebui sa-mi reincep activitatea din aprilie?
Multumesc. Zi frumoasa!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:55, 30 Martie 2023
CO nu se acorda si pentru perioad in care ati fost in CCC ... pentru anul in curs, aveti dreptul la CO aferent perioadei cuprinse intre data revenirii la munca si 31.12.2023 sau data incetarii c.i.m.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Despre concediul de odihna Cronaldo Cronaldo La cât concediu de odihnă am dreptul la întoarcerea din \"Concediul de creștere a copilului \" Pentru anul în curs! Mulțumesc. (vezi toată discuția)
Concediu de odihna după revenirea din concediu creștere copil liliana_ciobanu2008 liliana_ciobanu2008 Buna dimineata,la începutul luni mai pe 6 trebuie sa ma întorc la servici din concediu creștere copil. Intrebarea mea este la cate zile de concediu de ... (vezi toată discuția)
Reintoarcere din concediu crestere copil in invatamant lara_marik lara_marik Buna ziua! Lucrez in invatamant si am nascut pe data de 31 iulie 2017. Nu am luat concediu prenatal, deoarece la 15 iunie 2017 am 8ntrat in concediu de odihna ... (vezi toată discuția)