avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 173 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Am o întrebare urgent! Aseară am fost la ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Am o întrebare urgent! Aseară am fost la cumpărături împreuna ...

Am o întrebare urgent! Aseară am fost la cumpărături împreuna cu mama și sora mea mai mică in magazinul Carefure , am făcut cumpărături înjur de 5 milioane și ceva deoarece se apropia ziua mea de naștere , am ales sa mergem la casele de marcat unde îți scandezi singur produsele, fiind prima data ce folosesc asa ceva pentru ca eram foarte stresată și ma grăbeam nu mi am dat seama ca anumite produse nu s au scanat( menționează ca eu scanam iar mama mea bagă cumpărăturile in plase uitându-se inacelas timp și după sora mea) la final am dat sa ieșim când ne oprește 2 pasnici, ne-au condus intr-o camera unde au început sa verifice bonul acolo au constatat ca mi-au scăpat câteva produse(mențineau ca doar mâncare am cumpărat) care nu erau pe bon in valoare de 150 de lei aproape, am rămas uimite asa ca le-am spus adevarul ca nu mi-am dat seama asa ca am vrut sa le plătesc îndată ce am observat însă ei nu au fost de acord, ne au luat datele de pe buletin apoi au chemat poliția. Ajunși polițiști au spus ca voiam sa furam și ne-au dus la secție unde ni sa întocmit proces verbal și spuneau ca o sa ne cheme in judecată. Vreau sa știu dacă o sa ni se facă dosar penal pentru ca ei asa au spus și dacă o sa avem pata pe cazier mintionez ca nu ni sa mai întâmplat asa ceva niciodată și suntem foarte stresate pe baza acces ce sa întâmplat acum ne pregătim sa vorbim cu un avocat sa vedem ce putem rezolva . Va rog ajutați-mă cu niște răspunsului chiar îmi este foarte frica mai ales ca știu ca nu a fost cu intenție, Cei de la poliție au mai spus ca este vorba de dosar penal pentru furt calificat nu știu cum sa mai procedez. Menționez ca la plecare din secția de poliție nu ni sau dat nici o foaie sau ceva la mâna
Ultima modificare: Joi, 30 Martie 2023
alineat.alineat, utilizator
Cel mai recent răspuns: alineat.alineat , utilizator 12:00, 25 Aprilie 2023
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu prea avem cu ce să vă ajutam. Poliția nu trebuia să vă dea nici un îndcris la placare, că probabil nu va amendat. Cel mai probabil aveți dosar penal pentru furt calificat.
Și ce s-ar putea întâmpla mai departe ? Ma voi alege cu cazier sigur ?
Dacă veți avea condamnare chiar și cu suspendare, va apare în cazier.
Angajați acum un avocat, care să vă scoată cu suspendare, sau eventual o amendă penală.
Ultima modificare: Vineri, 31 Martie 2023
Dapix, utilizator
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Angajati un avocat bun specializat în astfel de cazuri din orașul dvs. și aveți sansa sa scăpați de condamnare și cazier.
Avocatul trebuie sa vada exact despre ce este vorba.
Avocatul trebuie angajat urgent.
Cazul se rezolva în concret.

București 2023
Ultima modificare: Sâmbătă, 1 Aprilie 2023
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat
Am revenit, am fost astăzi la poliția și mi-a dat numărul dosarului deci dosarul exista, am întrebat-o pe doamna de acolo ce se va întâmpla după și mi-a spus ca o sa se ocupe o colega , apoi mi-a spus ca o sa ma sune sa merg sa ma audieze întrebare mea este ce se va intampla după audiere o sa fiu trimisa in tribunal ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Produse neplătite la carrefour - posibile consecințe Damian00003 Damian00003 bună ziua, am 21 ani si am fost la Carrefour Băneasa sa fac cumpărături, am folosit aplicația self pay unde scanezi cand ei de pe raft, din neatenție ... (vezi toată discuția)
Sustragere produse fara a fi achitate iulia39 iulia39 o cunostinya a fost la cumparaturi la un supermarket si a iesit pe la casa de marcar fara a achita toate produlele,o parte din ele erau sub sacosa in carut, ... (vezi toată discuția)
Furt, prima abatere, prejudiciu recuperat ContSters451644 ContSters451644 Furt la prima abatere.Am sustras cosmetice in valoare de 712 lei din Auchan. Mi-au mai pus in spate 70 lei un ruj care era al meu dar nu am avut cu sa dovedesc ... (vezi toată discuția)