avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 813 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... As dori sa stiu: 1. daca intr-o unitate spitaliceasca ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

As dori sa stiu: 1. daca intr-o unitate spitaliceasca cu paturi, ...

As dori sa stiu:
1. daca intr-o unitate spitaliceasca cu paturi, cu program de 8 ore in 3 schimburi ( inclusiv tura de noapte), este corect ca tura de noapte sa fie preferentiala? In sensul ca doar o parte fac tura de noapte, mereu aceleasi persoane iar altii nu fac tura de noapte. Mentionez ca cei care nu fac tura de noapte nu au nicio problema medicala confirmata cu acte care sa le interzica acest lucru..
2. Cei care fac doar ture de dimineata pot veni la program sambata si duminica pentru a beneficia de diverse sporuri?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 08:28, 31 Martie 2023
1. repartizarea o face angajatorul .. daca considerati ca sunteti discriminat, puteti sesiza conducerea sau CNCD

2. pot veni la program sambata si duminica pentru a beneficia de diverse sporuri

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

model cim?? ELENA2009 ELENA2009 buna, am nevoie de un draf de contract sau act aditional in care sa fie munca in ture si salariul tarifar orar, are cineva? multumesc. (vezi toată discuția)
Timp de odihna micro40 micro40 Buna ziua. as dori sa stiu care este timpul de odihna dupa 8 ore de munca , timp in care eu nu pot fi chemat din nou la munca. Mentionez ca lucrez in ture de 8 ... (vezi toată discuția)
Ore lucrate in week-end oana72 oana72 Buna ziua! Va rog sa imi spuneti daca sunt obligata la plata unui spor pentru orele lucrate sambata, sau duminica ( 8 ore / zi) , in conditiile in care ... (vezi toată discuția)